suww Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Bugün PC Game Pass alacaktım fakat Xbox uygulaması gerekiyormuş. Bende uygulama vardı fakat açmaya çalıştığımda fotoğraftaki gibi oluyor ve ne kadar beklesem de uygulama açılmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Bugün PC Game Pass alacaktım fakat Xbox uygulaması gerekiyormuş. Bende uygulama vardı fakat açmaya çalıştığımda fotoğraftaki gibi oluyor ve ne kadar beklesem de uygulama açılmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.237 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Bilgisayarı yeniden başlatın, uygulamaya güncelleme gelmiş mi kontrol edin.
suww Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Sythexz dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın, uygulamaya güncelleme gelmiş mi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam güncelleme gelmedi. Zaten uygulamayı silip tekrar yüklemiştim yaklaşık bir saat önce.
Sythexz dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın, uygulamaya güncelleme gelmiş mi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam güncelleme gelmedi. Zaten uygulamayı silip tekrar yüklemiştim yaklaşık bir saat önce.