Xbox uygulaması inmiyor

Yer
İngiltere
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050
Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F

Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3
Logitech G29/ Fantech Eos2S

Mobil:Poco X7 Pro
Honor Pad V9
iPhone 14 Pro Max(satıldı)
1657040368802.png

1657040962706.png

Hesabım yönetici olmasına rağmen indiremiyorum.

Kayıt defterinde bir sorun olabilir.

arama kısmına regedit yaz sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies anahtarını bul sonra eğer içinde dword değerleri varsa Varsayılan değerini bırak,diğerlerini sil.

Bizim okuldaki akıllı tahtada da vardı.

Son düzenleme:
Gorev yonetici > hitmetler oradan hitmetleri seyini ac sonra Windows Update etkinlestir indirildinde istersen kapat ama oyun yuklerken bazen acarken lazim oluyor.

Kayıt defterinde bir sorun olabilir.

Arama kısmına Regedit yaz sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies anahtarını bul sonra eğer içinde dword değerleri varsa varsayılan değerini bırak, diğerlerini sil.

Bizim okuldaki akıllı tahtada da vardı.

1657092606015.png

Bunu sileyim mi?

Gorev yonetici > hitmetler oradan hitmetleri seyini AC sonra Windows Update etkinlestir indirildinde istersen kapat ama oyun yuklerken bazen acarken lazim oluyor.

1657092757521.png

Denedim ama olmadı.

Varsayılan'ı silmeyin

Bana olmadığı için pek yardımcı olamıyorum mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum düzgün bir çözüm bulamadım.

Düzgün bir çözüm yok yani daha çok gpedit.msc'dan yapılıyor diye biliyorum benim PC'de gpedit.msc olmadığı için sizde de olmadığını düşündüğüm için öyle dedim.

Son düzenleme:
Varsayılan'ı silmeyin.

Bana olmadığı için pek yardımcı olamıyorum mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum düzgün bir çözüm bulamadım.

Düzgün bir çözüm yok yani daha çok gpedit.msc'dan yapılıyor diye biliyorum benim PC'de gpedit.msc olmadığı için sizde de olmadığını düşündüğüm için öyle dedim.

1657204617553.png

Buradan mı yapılıyor?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı