Xbox uygulaması oturum açılmıyor

MoxyDesign

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf RX 5600 XT
Ryzen 5 3600
Meslek
Öğrenci
RAM
16gb 4200mhz
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500gb m2 ssd - SanDisk 1tbssd
Ekran kartı
Asus Tuf Rx5600 xt
İşlemci
Amd Ryzen 5 3600
Windows 11 kullanıyorum Xbox uygulamasından hesabıma giriş yapmak istiyorum fakat giriş yapma butonuna bastıktan sonra böyle bir yükleme ekranı geliyor, 1 dakika civarı bekledikten sonra ekran bir anda gidiyor ve hiçbir şey olmamış gibi oturum açmadan devam ediyor, uygulamayı çok kez silip yükledim onardım fakat çözüm bulamadım. Formatla düzelebilir diyorlar fakat çok dosyam var bilgisayarda nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 1732482664957.png
    1732482664957.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
Güncelleme servisinin açık olduğundan emin olun. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Update'i bulun ve başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın. Daha sonra ise Xbox uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.
Daha önce bu şekilde bir çözüm sunulmuş benzer sorunda çözülmüş, bir deneyebilirsin.

Denedim fakat çözüm bulamadım sorunuma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde bu şekilde bir video var, belki yöntemlerden birisi işe yarar.

Forza Horizon 5'i yeni yüklediğimde save dosyalarını görmüyordu, bu videodaki işlemleri yapınca düzelmişti. Muhtemelen oturum açma gibi durumlarda da işe yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Forza Horizon 5'i yeni yüklediğimde save dosyalarını görmüyordu, bu videodaki işlemleri yapınca düzelmişti. Muhtemelen oturum açma gibi durumlarda da işe yarayabilir.

PowerShell çözümünden sonra uygulamayı açtığımda Update geldi fakat giriş yapamıyorum halâ garip bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı