zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 15 Kasım 2024 #11 Xhaka dedi: DVI yok hocam VGA girişi var ben anlamadım Trendyol'da 93 TL'ye satılıyor dönüştürücü olarak ben şimdi bu kabloya HDMI ucunu takıp VGA girişine mi takacağım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacaksınız bende aldım FPS oyunları oynamıyorsanız gayet iş görür.
Xhaka dedi: DVI yok hocam VGA girişi var ben anlamadım Trendyol'da 93 TL'ye satılıyor dönüştürücü olarak ben şimdi bu kabloya HDMI ucunu takıp VGA girişine mi takacağım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacaksınız bende aldım FPS oyunları oynamıyorsanız gayet iş görür.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 15 Kasım 2024 #12 Xhaka dedi: Sağ olun hocam alacağım 2 TV var evde almayadabilirim eski olanı değerlendirecektim. Genişletmek için tıkla... Alin hocam Ugreen uzmez iyi oyunlar dilerim.
Xhaka dedi: Sağ olun hocam alacağım 2 TV var evde almayadabilirim eski olanı değerlendirecektim. Genişletmek için tıkla... Alin hocam Ugreen uzmez iyi oyunlar dilerim.