Xbox vs Nintendo Switch

SarpİtsACat

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Xbox mı, Nintendo Switch mi? İnternette Türkçe bir kaynak bulamadım. Bana almam konusunda yardımcı olur musunuz?

Nintendo Switch'te exclusive oyunlar var ama Xbox'ta yok. Xbox'ın kontrolcüsü iyi ama Switch'in kötü. Mesela fiyat farkı gibi sebeplerden hangi konsolu alacağıma şaşırdım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tür oyunlar seviyorsanız ona göre alın. Her türden oynarım oyun olsa yeter diyorsanız Xbox alıp Game Pass alıp keyifinize bakarsınız. Ama ben mario oynayacağım vs diyorsanız Switch veya Switch Lite alın.
Xbox alacaksanız Series S veya X. Başka model almanızı önermem ama tabii ki bütçeye bağlı.

Arkadaşlar sizce Xbox mı, Nintendo Switch mi? İnternette Türkçe bir kaynak bulamadım. Bana almam konusunda yardımcı olur musunuz?

Nintendo Switch'te exclusive oyunlar var ama Xbox'ta yok. Xbox'ın kontrolcüsü iyi ama Switch'in kötü. Mesela fiyat farkı gibi sebeplerden hangi konsolu alacağıma şaşırdım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum <3

Xbox.

Bu arada Switch'in kötü değil ancak alışması zor olabilir fakat en iyi kontrolcü tabii ki de Xbox ama kontrolcüye göre konsol alınmaz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı