Xbox vs Nintendo Switch

SarpİtsACat

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Xbox mı, Nintendo Switch mi? İnternette Türkçe bir kaynak bulamadım. Bana almam konusunda yardımcı olur musunuz?

Nintendo Switch'te exclusive oyunlar var ama Xbox'ta yok. Xbox'ın kontrolcüsü iyi ama Switch'in kötü. Mesela fiyat farkı gibi sebeplerden hangi konsolu alacağıma şaşırdım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Xbox ama hangi modeli.

Hangi tür oyunlar seviyorsanız ona göre alın. Her türden oynarım oyun olsa yeter diyorsanız Xbox alıp Game Pass alıp keyifinize bakarsınız. Ama ben mario oynayacağım vs diyorsanız Switch veya Switch Lite alın.
Xbox alacaksanız Series S veya X. Başka model almanızı önermem ama tabii ki bütçeye bağlı.

Net Xbox. Ama size bağlı. Sürekli evde mi oynuyacaksınız? Zelda, mario gibi oyunlar mı yoksa her türlü oyundan mı oynamak istiyorsunuz?

İyi bir bilgisayarınız varsa Xbox almak gereksizdir. Ayrıca oyun zevklerinize göre de değişir.
Son olarak yakında Switch Pro modeli duyurulacak gibi. Bekleyin bence.

Hocam bu ekonomide beklemek biraz gereksiz oluyor ama beklenebilir.

Xbox.

Bu arada Switch'in kötü değil ancak alışması zor olabilir fakat en iyi kontrolcü tabii ki de Xbox ama kontrolcüye göre konsol alınmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…