Arkadaşlar sizce Xbox mı, Nintendo Switch mi? İnternette Türkçe bir kaynak bulamadım. Bana almam konusunda yardımcı olur musunuz?
Nintendo Switch'te exclusive oyunlar var ama Xbox'ta yok. Xbox'ın kontrolcüsü iyi ama Switch'in kötü. Mesela fiyat farkı gibi sebeplerden hangi konsolu alacağıma şaşırdım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum <3
Hangi tür oyunlar seviyorsanız ona göre alın. Her türden oynarım oyun olsa yeter diyorsanız Xbox alıp Game Pass alıp keyifinize bakarsınız. Ama ben mario oynayacağım vs diyorsanız Switch veya Switch Lite alın.
Xbox alacaksanız Series S veya X. Başka model almanızı önermem ama tabii ki bütçeye bağlı.
İyi bir bilgisayarınız varsa Xbox almak gereksizdir. Ayrıca oyun zevklerinize göre de değişir.
Son olarak yakında Switch Pro modeli duyurulacak gibi. Bekleyin bence.
İyi bir bilgisayarınız varsa Xbox almak gereksizdir. Ayrıca oyun zevklerinize göre de değişir.
Son olarak yakında Switch Pro modeli duyurulacak gibi. Bekleyin bence.
Arkadaşlar sizce Xbox mı, Nintendo Switch mi? İnternette Türkçe bir kaynak bulamadım. Bana almam konusunda yardımcı olur musunuz?
Nintendo Switch'te exclusive oyunlar var ama Xbox'ta yok. Xbox'ın kontrolcüsü iyi ama Switch'in kötü. Mesela fiyat farkı gibi sebeplerden hangi konsolu alacağıma şaşırdım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum <3