körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #11 Sapphire1525 dedi: Switch'in kontrolcüsü kötü değil ki. Drift problemi var ama o da tamir edilir. Genişletmek için tıkla... Pro Controller da var eğer ilgilenirse arkadaş. Bir el konsolunun kontrolcüsünün de böyle olması beklenirdi zaten.
Sapphire1525 dedi: Switch'in kontrolcüsü kötü değil ki. Drift problemi var ama o da tamir edilir. Genişletmek için tıkla... Pro Controller da var eğer ilgilenirse arkadaş. Bir el konsolunun kontrolcüsünün de böyle olması beklenirdi zaten.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 28 Mayıs 2021 #12 @SarpİtsACat Hocam hangi Xbox.
SarpİtsACat Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 herkese teşekkürler anladım fortBoys dedi: Kesinlikle Xbox ama hangi modeli. Genişletmek için tıkla... one s
herkese teşekkürler anladım fortBoys dedi: Kesinlikle Xbox ama hangi modeli. Genişletmek için tıkla... one s
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 28 Mayıs 2021 #14 SarpİtsACat dedi: Herkese teşekkürler anladım. One S Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe arttırırsanız Xbox Series S öneririm. SSD ve çok güçlü olduğu için. Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
SarpİtsACat dedi: Herkese teşekkürler anladım. One S Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe arttırırsanız Xbox Series S öneririm. SSD ve çok güçlü olduğu için. Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com