Özel oyunlar için PS 5 öneririm özel oyunlara çok ilgili değilim diyorsanız Xbox Series X alabilirsiniz ( PS oyunlarının PC'ye gelme gibi bir durumu var ama daha fazla özel oyunu PC'ye getirirler mi bilemem )
Ben de Xbox kullanıcısıyım. Ülkemizdeki şartlar da etkili oldu. Yurt dışında yaşasam zaten PS alırdım. Bir de Samsung 980 Pro takardım ve yoluma bakardım. Zaten oyunlar pahalı değil. Abonelik sistemi de geliyor.
Özel oyunlar için PS 5 öneririm özel oyunlara çok ilgili değilim diyorsanız Xbox Series X alabilirsiniz ( PS oyunlarının PC'ye gelme gibi bir durumu var ama daha fazla özel oyunu PC'ye getirirler mi bilemem )
Bekleyip PS5 alın. Yıllardır PS oyuncusu olup Xboxa geçip memnun olan ya da PS5 yanına Xbox alanlar zaten sebeplerini ve konsolların ne sunduklarını tam olarak bilerek tercih yapmış oluyorlar ve tatmin oluyorlar.
Kararsız kalan, mecburiyetten alan, dur bir deneyeyim diye Playstation yerine Xbox seçen Playstation oyuncuları genelde memnun kalmıyor. Hele sizin kullanıcı profilinize hiç uygun değil, 2 hafta sonra Sony oyunlarını referans alarak "iyi güzel de bu konsolda oyun yok" diye konu açmanız olası Xbox'ın da artıları var ama en azından şu aşamada Playstationdan beklediklerinizi beklerseniz hayal kırıklığı olur.