Arkadaşlar merhaba. Size danışmak istediğim bir sorum var. Ben para biriktiriyorum ama, Xbox mı? PS mi? Yoksa PC Controller mı? Alacağımı bilmiyorum. Şöyle ki araba oyunlarını çok severim. Forza Horizon 4 falan Xbox'ta mükemmel bir keyif veriyor. Ancak şöyle ki ben Xbox One veya One S'e para biriktirebilirim. Ve Xbox Series X ve S çıktığı için yeni oyun çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Sizce Xbox oyun konsolu mu almalıyım? Yoksa Xbox Controller mı almalıyım?
Sisteminiz yeterli ise oyun kolu olarak Xbox almanızı öneririm. Ama sisteminiz iyi değilse, biraz para biriktirip yeni Xbox konsollarını almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Gamepass ile birleşince baya uzun süre sizi götürür. Onun dışında bilgisayar tarafında en iyi çalışan oyun kolu Xbox koludur. Microsoft bu konuda iyi destekliyor. Neredeyse her oyunun desteği bulunuyor.
Ucuz ya da desteği olmayan bir oyun kolunu, oyuna tanıtmak kadar eziyet bir şey yok.
@26318 Dediği gibi. Sisteminiz iyiyse, ilk sırada xbox kontrolörü, ona da fazla bütçe ayıramam diyorsanız, Monster Pusat kontrolör. Pc Gamepass de çok güzel. Aralık ayından itibaren EA play de eklenecek. Steam, GOG ve Epic gibi platformlar da var.
Hali hazırda Xbox one s ve Dualsock 4 kullanıcısı olarak kesinlikle Xbox one s gamepadi almanızı tavsiye ederim ama. 600 - 700 tl vermek çok saçma geliyor bana.
Arkadaşlar sistemim bu Roblox, Forza, FIFA, pes gibi oyunları seviyorum bir de eğer konsol alabilirsem şu an ucuz olduğu için Xbox One alabilirim sizce Xbox alayim mi?
Bu arada hazır konu açılmışken söyleyeyim sizce 2.299 TL biriktirip Xbox One S mi alayım yoksa 1749 TL'ye Xbox One mı alayım?
Sisteminiz yeterli ise oyun kolu olarak Xbox almanızı öneririm. Ama sisteminiz iyi değilse, biraz para biriktirip yeni Xbox konsollarını almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Gamepass ile birleşince bayağı uzun süre sizi götürür. Onun dışında bilgisayar tarafında en iyi çalışan oyun kolu Xbox koludur. Microsoft bu konuda iyi destekliyor. Neredeyse her oyunun desteği bulunuyor.
Ucuz ya da desteği olmayan bir oyun kolunu, oyuna tanıtmak kadar eziyet bir şey yok.