Xbox vs. PS4

onursins13

Decapat
Beyler bayanlar sizce hangisini almak daha mantıklı? İlk defa bir konsol alacağım, bilgisayarım çok kötü yani yok varsayın, ona göre görüşlerinizi belirtin, çok kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4 al. Daha sonra para biriktirerek PC alirsan XBOX oyunlarina ve daha fazlasina ulasabilirsin.

Eğer exclusive oyunlar oynayacaksan yani God of war, Spiderman gibi oyunlar oynayacaksan mecbur PS4 alacaksın başka seçeneğin yok. Eğer exclusive oyunlar umurunda değilse sadece FIFA, Battlefield, Call Of Duty gibi online oyunlar oynayacaksan XBOX öneririrm. Eğer iki türlü de oyun oynayacaksan PS4 öneririrm. Çünkü ekstra olarak exclusive oyunlar var ve exclusive oyunlar konsolun satması için en önemli şey bence.

Kişiden kişiye değişir, konsolların oyunlarına göre karar vermelisin. Uncharted, GoW gibi oyunları seviyorsan PS4 al. Forza Motorsports, Forza Horizon, Gears of War, Anthem gibi oyunları seviyorsan XBOX al. Ayrıca Gamepass sistemi ile çok düşük bir ücrete çok sayıda XBOX oyununa erişebiliyorsunuz XBOX'ta. Bana göre gamepad olarak XBOX daha rahat.

Forza sevdiğim için bana göre XBOX.

İlk Olarak : XBOX ONE ' ın kumandası bana göre daha iyi ele tam oturuyor.
İkinci Olarak : Bana göre(ikisinide denedim) XBOX ONE' ın görüntüsü daha iyi.

Uncharted, Horizon zero Dawn, Detroit become human, GOW, spider man, GT sport ve özellikle the lust of us gibi çok güzel oyunları olduğu için PS4.

Bende XBOX derim
Hem oyunlar daha ucuza geliyor ve PS konsolları bana biraz sert geldi.
live gold 30 dan 60 oldu o bitirdi beni
anthem x box un exclusive oyunumu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…