P PrWin56 Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Xbox Warband 0x800705b4 hatası nasıl giderilir? (Oyunda olduğumu söylüyor fakat oyun açılmıyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.924 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Aralık 2024 #2 PrWin56 dedi: Xbox Warband 0x800705b4 hatası nasıl giderilir? (Oyunda olduğumu söylüyor fakat oyun açılmıyor.) Genişletmek için tıkla... Forumda malesef tek senin başına gelmemiş durum, benzer Xbox hataları alınmış, oradaki çözümleri deneyebilirsin. Bir. İki.
PrWin56 dedi: Xbox Warband 0x800705b4 hatası nasıl giderilir? (Oyunda olduğumu söylüyor fakat oyun açılmıyor.) Genişletmek için tıkla... Forumda malesef tek senin başına gelmemiş durum, benzer Xbox hataları alınmış, oradaki çözümleri deneyebilirsin. Bir. İki.
KS KS P PrWin56 Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Forumda maalesef tek senin başına gelmemiş durum, benzer Xbox hataları alınmış, oradaki çözümleri deneyebilirsin. Bir. İki. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hatakodu bulamadım forumda biliyorsan söyler misin?
Mert Can Urcan dedi: Forumda maalesef tek senin başına gelmemiş durum, benzer Xbox hataları alınmış, oradaki çözümleri deneyebilirsin. Bir. İki. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hatakodu bulamadım forumda biliyorsan söyler misin?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.924 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 17 Aralık 2024 #4 PrWin56 dedi: Böyle bir hatakodu bulamadım forumda biliyorsan söyler misin? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığımda; bir ve iki yazıları link/bağlantı olarak ilgili forum başlıklarına yönlendirmiyor mu? Mavi olarak görünmesi gerek sana - eğer tarayıcında bir güncelleme veya hata yoksa.
PrWin56 dedi: Böyle bir hatakodu bulamadım forumda biliyorsan söyler misin? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığımda; bir ve iki yazıları link/bağlantı olarak ilgili forum başlıklarına yönlendirmiyor mu? Mavi olarak görünmesi gerek sana - eğer tarayıcında bir güncelleme veya hata yoksa.