Arkadaşlar ben şimdi bir oyun bakıyorum Steam'de pahalı Xbox'un web sitesinde ucuz fakat Game Pass edinin veya satın alin diyor. 'satın Al'a basarsam Game Pass üzerinden mi almış oluyorum yoksa Steam'deki gibi normal indirme mi oluyor? Birkaç yere baktım sonuç bulamadım ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız memnun kalırım iyi günler dilerim.
Game Pass edinine tıklarsanız oyunu satın alamazsınız, Game Pass almış olursunuz. Normal bir şekilde oynamak istiyorsanız satın ala tıklamanız gerekiyor.
Oyun Game Pass aboneliğine dahil olduğu için üyelik satın alırsan oynayabileceğini söylüyor. Onun yerine satın almayı da tercih edebilirsin. Satın alırsan kütüphanene eklenir fakat Xbox sitesindeki çoğu oyun sadece konsol içindir.
Oyun Game Pass aboneliğine dahil olduğu için üyelik satın alırsan oynayabileceğini söylüyor. Onun yerine satın almayı da tercih edebilirsin. Satın alırsan kütüphanene eklenir fakat Xbox sitesindeki çoğu oyun sadece konsol içindir.
Satın al seçeneğini seçtiğinizde ürün kütüphanenize ekleniyor ve Microsoft Store'dan ya da Windows bilgisayarınızdaki Xbox uygulamasından indirilebiliyor.