ALPHARD Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Cihazı 1 ay önce aldım 1 haftadır şarjı dolmuyor. PC'ye takılı iken hep şarj oluyordu son 1 haftadır Bluetooth ile bağlandıgımda %14 şarj var diyor ve Max 5 dk sonra sarjı bitiryor. Nasıl şarj edebilirim?
Cihazı 1 ay önce aldım 1 haftadır şarjı dolmuyor. PC'ye takılı iken hep şarj oluyordu son 1 haftadır Bluetooth ile bağlandıgımda %14 şarj var diyor ve Max 5 dk sonra sarjı bitiryor. Nasıl şarj edebilirim?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.984 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 27 Ekim 2024 #2 Şarj kiti sorunlu olabiliyor. Sırf ondan gittim şarjlı pil aldım. Nereden aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS ALPHARD Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 37 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 Smmmhunter dedi: Şarj kiti sorunlu olabiliyor. Sırf ondan gittim şarjlı pil aldım. Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Şarj kiti sorunlu olabiliyor. Sırf ondan gittim şarjlı pil aldım. Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım