Xbox Wireless Controller "Bluetooth aygıtı takılı olmayabilir" hatası

Zaptor21

Centipat
Merhaba, bugün düzgün bir şekilde MK1 ve diğer dövüş oyunlarını rahat oynamak için gamepad aldım (Xbox Wireless Controller 9.nesil) ama bir türlü kablosuz/bluetooth bir şekilde bağlayamıyorum, sürekli "cihazı yeniden bağlamayı deneyin" diyor, telefon ve diğer cihazlarda denediğimde sorunsuz bir şekilde bağlanıyor. Anakart ve BIOS güncel, driverları sildim yükledim, bunu nasıl düzeltebilirim kablosuz bir şekilde oynamak istiyorum.

resim_2023-08-30_195751873.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı bir uygulama veya yazılım üzerinden oyun kolunu bağlamanız lazım başka türlü bilgisayar algılamıyor, kendimde shibari adlı bir program kullanıyorum YouTube'da link ve kurulumlarını anlatan kanallar var bakmanızı öneririm yapamazsanız yardımcı olurum tekrardan.

Ayrı bir uygulama veya yazılım üzerinden oyun kolunu bağlamanız lazım başka türlü bilgisayar algılamıyor, kendimde shibari adlı bir program kullanıyorum YouTube'da link ve kurulumlarını anlatan kanallar var bakmanızı öneririm yapamazsanız yardımcı olurum tekrardan.

Programın linkini veya videosunu atabilir misin shibari diye aratıyorum ama çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı