bayo Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur?
Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur?
X xPhysicist Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 17 Nisan 2024 #2 bayo dedi: Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ben de bu alıcı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.
bayo dedi: Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ben de bu alıcı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.
bayo Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 xPhysicist dedi: Evet, ben de bu alıcı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi sosyaller.
xPhysicist dedi: Evet, ben de bu alıcı ile kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi sosyaller.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 17 Nisan 2024 #4 bayo dedi: Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur? Genişletmek için tıkla... PC icin mi?
bayo dedi: Amazon.com.tr Ekteki alıcıya TP-Link olması sebebiyle güvendim ancak emin olamadım. Sizce bu alıcı uygun mudur? Genişletmek için tıkla... PC icin mi?
bayo Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 Ahmet06han dedi: PC icin mi? Genişletmek için tıkla... evet.