Xbox Wireless Controller Pil tavsiyesi

Lucksky

Decapat
Daha fazla  
Xbox Wireless Controller için Şarj edilebilir pil almayı düşünüyorum. Şuan 2 adet AA pil(2500) + Şarj aleti(Gp Recyko E411) 420tl civarına geliyor. Şarj edilemez pil alırsam 42 adet(21 çift) alabiliyorum. 2 durumuda tecrübe etmiş arkadaşlar varsa hangisinin daha mantıklı olduğunu söyleyebilir mi?

Pil Linki : Amazon.com.tr

Şarj aleti : https://www.hepsiburada.com/gp-recyko-e411-usb-aa-aaa-sarj-cihazi-p-HBCV00000FQD5B?magaza=YAMAN TİCARET TEKNOLOJİ MARKET&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82

Tek kullanımlık Piller : Duracell Alkalin AA 30'lu Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Yaklaşık 40 saat kullanım sunduğu söyleniyor 2 x AA pilli Xbox controller (yeni nesiller) ben test etmedim ama bu şekilde yazıyor çoğu yerde.

Yani 21 çift AA pille 840 saat oynarsınız (40 saat iddiası doğruysa). Günde ne kadar oynuyorsanız ona göre hesabı kendiniz yapıp görün. Ama uzun vadede elbetteki şarj edilebilir piller daha ekonomik olur.

Bu arada almışken 4 tane en az pil almak daha mantıklı sanki. En azından oyun esnasında biterse beklemek zorunda kalmamak için. Ben de düşünüyordum vazgeçmiştim çok oyun oynamıyorum zaten diye ama ben de alayım olmazsa :)

Bence direkt Xbox kontrolcü pili al kontrolcüyü şarja takar öyle doldurursun böyle pili çıkar tak uğraştırır.

O pil PC'den şarj oluyor mu? Mesela şarjı bitti PC'ye takıp devam edilebilir mi? Ya da şarja takılıyken bir taraftan oynanabilir mi? (Bluetooth'la)

Bildiğim kadarıyla evet şarj oluyor olması lazım. Çıkar takla uğraştırmaz ondan dedim.

Yani PC'den şarj olurken oyun oynamaya devam ediliyorsa ya da prizden şarj ederken BT ile oyun oynamaya devam edilebiliyorsa o da düşünülebilir ama olmuyorsa 4 şarj edilebilir AA pil alıp her zaman 2 tanesini hazırda tutmak oyuna devam edebilmek için daha pratik olur.

Yani PC'den şarj olurken oyun oynamaya devam ediliyorsa ya da prizden şarj ederken BT ile oyun oynamaya devam edilebiliyorsa o da düşünülebilir ama olmuyorsa 4 şarj edilebilir AA pil alıp her zaman 2 tanesini hazırda tutmak oyuna devam edebilmek için daha pratik olur.

4 pilde güzel olur tabii fiyatı da uygun kalabilir. Ben cok oyun oynamadıgımdan kolu USB ile kullanıyorum.

Bence direkt Xbox kontrolcü pili al kontrolcüyü şarja takar öyle doldurursun böyle pili çıkar tak uğraştırır.
Fiyatları fazla uçuk maalesef direk eledim o yüzden.

Bu dediğiniz mantıklı çünkü dolması uzun zaman alacak. O yüzden 4 şarj edilebilir pil + şarj aleti şeklinde almakta mantıklı olabilir. Dediğiniz gibi oynama sıklığınıda hesaba katıp ona göre bir karar vermem sanırım.

Bir de böyle bir alternatif var komple paket halinde : https://www.hepsiburada.com/gp-recy...700-serisi-aa-kalem-pil-4-lu-pm-HBC00000FQD5C

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı