Xbox X alınır mı?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 4070TS kasa almak yerine konsol almayı düşünüyorum kasayı 5000 serisi çıktıktan bir süre sonra alacağım. Xbox X alasım geliyor hem oyunları ucuz hem ergonomik. PS5'te ergonomik ama oyunlar çok pahalı ikisinidenden birini alacağım Xbox X alasım geliyor. Alırsam pişman olur muyum? Sizler bir sorun yaşadınız mı iki cihaz arasında şimdiden teşekkürler.

Kasa almak daha mantıklı olur Series X almaktan.

Eğer dizüstü bilgisayarın sana yetiyorsa masaüstü almana gerek yok. Xbox Series X güzel bir konsol. Arkadaşımda deneyimlemiştim. O Batum'dan yaklaşık 15 bin liraya almıştı.

Laptopum var zaten kasa abartı olur çünkü 0'dan kurmak zorunda kalacağım o yüzden konsol düşünüyorum.

Hocam laptopunuz günümüze uygun ise konsol almanıza gerek yok zira çoğu konsol oyunu 1 sene sonra daha iyi grafikler ile daha ucuz fiyata PC'ye çıkıyor.

PS5 alma bence Series X al oyun fiyatları göz önünde bulundurulduğunda Series X veya S daha mantıklı bilgisayarın varsa s al gitsin.

Hocam laptopunuz günümüze uygun ise konsol almanıza gerek yok zira çoğu konsol oyunu 1 sene sonra daha iyi grafikler ile daha ucuz fiyata PC'ye çıkıyor.

3050 var işte günlük kullanım ve edit için yeterli. Fakat oyun için olunca yer kalmıyor o yüzden konsol alacağım.

PS5 alma bence Series X al oyun fiyatları göz önünde bulundurulduğunda Series X veya S daha mantıklı bilgisayarın varsa s al gitsin.

S kötü ve kronik diyorlar o yüzden tam almışken güçlü bir Xbox almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…