Çözüldü Xbox yavaş indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Myhtles

Hectopat
Daha fazla  
Normalde internet hızım 100 Mbps ama Xbox uygulamasında 1 MB indirme bile alamıyorum. 300-400 KB ile veri indiriyorum. Steam'de falan indirme hızım gayet normal. Diğer uygulamalarda da aynı şekilde, yapmam gereken bir ayar mı var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendi kendime bir çözüm buldum. Oyunu indirirken eğer ki yavaş download ediyorsanız şunu yapın kesinlikle düzeliyor. Xbox uygulaması açın, herhangi bir oyunu indirin, Xboxta oyun indirirken ekstradan microsoft store da da oyun iniyor. Yani 2 yerden download ediyor, sonrasında Xboxta indirmeyi durdurun, sonrasında microsoft store girin, oyun indirmesi oradada duracaktır. Yüklemeyi devam ettirmeyi microsoft store da seçin, alabileceğiniz en yüksek hızı alacaksınız. Umaarım sizdede işe yarar
Kendi kendime bir çözüm buldum. Oyunu indirirken eğer ki yavaş download ediyorsanız şunu yapın kesinlikle düzeliyor. Xbox uygulaması açın, herhangi bir oyunu indirin, Xboxta oyun indirirken ekstradan microsoft store da da oyun iniyor. Yani 2 yerden download ediyor, sonrasında Xboxta indirmeyi durdurun, sonrasında microsoft store girin, oyun indirmesi oradada duracaktır. Yüklemeyi devam ettirmeyi microsoft store da seçin, alabileceğiniz en yüksek hızı alacaksınız. Umaarım sizdede işe yarar

Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…