Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.721 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #1 Merhabalar, Xbox'un sitesinden Xbox installer indirdim. Sözleşmeyi kabul edip yükleye basıyorum, hiçbir tepki yok. Nasıl çözebilirim?
Merhabalar, Xbox'un sitesinden Xbox installer indirdim. Sözleşmeyi kabul edip yükleye basıyorum, hiçbir tepki yok. Nasıl çözebilirim?
Emir_D. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 124 21 Şubat 2021 #2 Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Edit: Pardon, ben installer indirilmiyor diye okudum.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.721 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #3 Emir_D. dedi: Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir tarayacı ile indiripmi deniyim?
Emir_D. dedi: Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir tarayacı ile indiripmi deniyim?
Emir_D. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 124 21 Şubat 2021 #4 İnternet bazı kişiler Windows'u aktif olmadığı zaman veya Korsan Windows kullandığında bu hatayı aldıklarını söylemiş, sizde böyle bir durum var mı?
İnternet bazı kişiler Windows'u aktif olmadığı zaman veya Korsan Windows kullandığında bu hatayı aldıklarını söylemiş, sizde böyle bir durum var mı?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.721 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #5 Emir_D. dedi: İnternet bazı kişiler Windows'u aktif olmadığı zaman veya Korsan Windows kullandığında bu hatayı aldıklarını söylemiş, sizde böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam windows aktif ve orjinal.
Emir_D. dedi: İnternet bazı kişiler Windows'u aktif olmadığı zaman veya Korsan Windows kullandığında bu hatayı aldıklarını söylemiş, sizde böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam windows aktif ve orjinal.
Emre_Mutlu Femtopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #6 Çözebildin mi?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.721 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ekim 2021 #7 Emre_Mutlu dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir kaç sil yükle yaptım düzeldi.
Emre_Mutlu Femtopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #8 Harry Da Souza dedi: Evet bir kaç sil yükle yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Neyi sildiniz tam olarak?
Harry Da Souza dedi: Evet bir kaç sil yükle yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Neyi sildiniz tam olarak?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.721 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ekim 2021 #9 Emre_Mutlu dedi: Nasıl yani? Neyi sildiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Programı silip yükledim birkaç defa.
Emre_Mutlu dedi: Nasıl yani? Neyi sildiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Programı silip yükledim birkaç defa.
Emre_Mutlu Femtopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #10 Harry Da Souza dedi: Programı silip yükledim birkaç defa. Genişletmek için tıkla... Hangi program olduğunu söyler misiniz o kısmını anladım.
Harry Da Souza dedi: Programı silip yükledim birkaç defa. Genişletmek için tıkla... Hangi program olduğunu söyler misiniz o kısmını anladım.