SneS Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Bilgisayarı açtım Xbox yüklüydü Minecraft'a girdim Xbox hesabı ile ilgili bir hatadan dolayı açılmıyordu Xbox'a girdiğimde o da açılmadı siyah ekranda kaldı silip yüklemek istedim ama şimdi de yüklenmiyor ne yapabilirim acaba?
Bilgisayarı açtım Xbox yüklüydü Minecraft'a girdim Xbox hesabı ile ilgili bir hatadan dolayı açılmıyordu Xbox'a girdiğimde o da açılmadı siyah ekranda kaldı silip yüklemek istedim ama şimdi de yüklenmiyor ne yapabilirim acaba?
Ahmetefe2007 Picopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 330 28 Mart 2023 #2 Bence sistem karşilayamayabilir olabilir mi ya da internet çekmiyor olabilir mi?
SneS Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Ahmetefe2007 dedi: Bence sistem karşilayamayabilir olabilir mi ya da internet çekmiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistemim gayet iyi ve Ethernet kullanıyorum.
Ahmetefe2007 dedi: Bence sistem karşilayamayabilir olabilir mi ya da internet çekmiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistemim gayet iyi ve Ethernet kullanıyorum.
D0RUK Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 SneS dedi: Sistemim gayet iyi ve Ethernet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hata mesajı nedir hocam?
SneS dedi: Sistemim gayet iyi ve Ethernet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hata mesajı nedir hocam?
SneS Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 Hata mes D0RUK dedi: hata mesajı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... iki kere minecraft açmaya çalışınca oluyor ama sebebi gene Xboxtan Dosya Ekleri resim_2023-03-28_174543655.png 136 KB · Görüntüleme: 33
Hata mes D0RUK dedi: hata mesajı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... iki kere minecraft açmaya çalışınca oluyor ama sebebi gene Xboxtan
D0RUK Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 SneS dedi: Hata mes İki kere Minecraft açmaya çalışınca oluyor ama sebebi gene Xbox'tan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam sadece detaylı bu var
SneS dedi: Hata mes İki kere Minecraft açmaya çalışınca oluyor ama sebebi gene Xbox'tan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam sadece detaylı bu var
SneS Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #7 D0RUK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam sadece detaylı bu var. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox yüklü değil.
D0RUK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam sadece detaylı bu var. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox yüklü değil.