shel.melx Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 20 7 Mayıs 2024 #1 Game Pass üyeliğim var. Joystick bağlayıp oyun oynamak istiyorum Joystick nasıl bağlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2024
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #2 shel.melx dedi: Game Pass üyeliğim var. Joystick bağlayıp oyun oynamak istiyorum joystick nasıl bağlarım? Genişletmek için tıkla... Joystickten kastınız nedir tam anlayamadım. Artı 0 Eksi
shel.melx dedi: Game Pass üyeliğim var. Joystick bağlayıp oyun oynamak istiyorum joystick nasıl bağlarım? Genişletmek için tıkla... Joystickten kastınız nedir tam anlayamadım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.361 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 7 Mayıs 2024 #3 Xbox Support Linkteki adımları uygulayabilirsiniz. Kısa bir işlem. Artı 0 Eksi
KS KS shel.melx Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 20 7 Mayıs 2024 #4 borisyeisar dedi: Xbox Support Linkteki adımları uygulayabilirsiniz. Kısa bir işlem. Genişletmek için tıkla... Sağol kral. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Xbox Support Linkteki adımları uygulayabilirsiniz. Kısa bir işlem. Genişletmek için tıkla... Sağol kral.