Xbox'a nasıl VPN bağlanır?

obrigado

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar Xbox'a nasıl VPN bağlayabilirim Xbox Store'deki VPN'ler sadece sekmede işe yarıyor oyun için nasıl tamamen kurabiliriz?

Selamlar arkadaşlar Xbox'a nasıl VPN bağlayabilirim Xbox Store'deki VPN'ler sadece sekmede işe yarıyor oyun için nasıl tamamen kurabiliriz?

Eğer mağazasındaki VPN uygulamaları cihaz genelinde tüm uygulamalarla çalışmıyorsa VPN Client desteği sunan bir router alıp onunla VPN'i yaymanız gerekiyor.

Nasil yapiliyor hocam bu? Mağazadaki VPN'ler sadece sekme desteği sunuyor Google'dan indirsem zarar gelir diye korkuyorum

Google'dan indireceğiniz VPN'i Xbox'a kuramazsınız diye biliyorum, öyle değil mi?

Hocam bahsettiğim metod ucuza yapılacak bir şey değil, VPN client destekli bir router almanız lazım 1500-2000'den aşağı bulamazsınız. Artı ücretli VPN almanız lazım, alacağınız kullanıcı adı ve şifresini routera tanımlıyorsunuz, ona bağlanan tüm cihazlar internete VPN üzerinden çıkmış oluyor.

Google'dan indireceğiniz VPN'i Xbox'a kuramazsınız diye biliyorum, öyle değil mi?

Hocam bahsettiğim metod ucuza yapılacak bir şey değil, VPN client destekli bir router almanız lazım 1500-2000'den aşağı bulamazsınız. Artı ücretli VPN almanız lazım, alacağınız kullanıcı adı ve şifresini routera tanımlıyorsunuz, ona bağlanan tüm cihazlar internete VPN üzerinden çıkmış oluyor.
Sağolun hocam deniyecegim googleden indirmeyi ytde cok video var yabanci türk öğretici ama çok karmaşık geldiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı