ali osman cengiz Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Ben Xbox One S için Rampage V995 direksiyon seti aldım. Neden aldığımı sorgulamayın. Nasıl bağlayabilirim?
Ben Xbox One S için Rampage V995 direksiyon seti aldım. Neden aldığımı sorgulamayın. Nasıl bağlayabilirim?
2025 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1029NT-A1YU0EA / RTX 4060 / AMD RYZEN 5 8545HS Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 ali osman cengiz dedi: Ben Xbox One S için Rampage V995 direksiyon seti aldım. Neden aldığımı sorgulamayın. Nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bir USB kablosuyla Xbox One'ınıza bir denetleyici bağlayın Xbox Live'a bağlanın Menü'ye basın Ayarlar > Cihazlar ve Aksesuarlar'a gidin Ardından, yeni bellenimi USB kablosuyla bağlı denetleyiciye yüklemek için güncellemeyi seçin; ekranda güncelleme denetleyicisi görüntülenecektir. Artı 0 Eksi
ali osman cengiz dedi: Ben Xbox One S için Rampage V995 direksiyon seti aldım. Neden aldığımı sorgulamayın. Nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bir USB kablosuyla Xbox One'ınıza bir denetleyici bağlayın Xbox Live'a bağlanın Menü'ye basın Ayarlar > Cihazlar ve Aksesuarlar'a gidin Ardından, yeni bellenimi USB kablosuyla bağlı denetleyiciye yüklemek için güncellemeyi seçin; ekranda güncelleme denetleyicisi görüntülenecektir.