Sluvv Yoctopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 SSD 3 gündür araştırıyorum hiç kimse fiziksel olarak ne yapacagimizi göstermemış. Yardimci olur musunuz? (Hard diske şunu tak sonra bunu yap gibi) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
SSD 3 gündür araştırıyorum hiç kimse fiziksel olarak ne yapacagimizi göstermemış. Yardimci olur musunuz? (Hard diske şunu tak sonra bunu yap gibi)
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 17 Temmuz 2023 #2 Sluvv dedi: SSD 3 gündür araştırıyorum hiç kimse fiziksel olarak ne yapacagimizi göstermemış. Yardimci olur musunuz? (Hard diske şunu tak sonra bunu yap gibi) Genişletmek için tıkla... Çok detaylı bir soru olmuş. SSD Sata mı M.2 mi bilmiyoruz, Xbox'un hangi model olduğunu bilmiyoruz.
Sluvv dedi: SSD 3 gündür araştırıyorum hiç kimse fiziksel olarak ne yapacagimizi göstermemış. Yardimci olur musunuz? (Hard diske şunu tak sonra bunu yap gibi) Genişletmek için tıkla... Çok detaylı bir soru olmuş. SSD Sata mı M.2 mi bilmiyoruz, Xbox'un hangi model olduğunu bilmiyoruz.