mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Ben baktım Xbox Twitter da paylaşmış. Hangi konsollara gelecek ve PS oyunlarını oynayabilecek miyiz? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025
Ben baktım Xbox Twitter da paylaşmış. Hangi konsollara gelecek ve PS oyunlarını oynayabilecek miyiz? Bilgisi olan var mı?
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 627 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 Steam hesabına xboxs konsolu üzerinden erişebileceksin diye okumuştum bir tür dönüştürücü gibi bir şey üzerinde çalışıyorlarmış Steam ile beraber başarabilirlerse muazzam olur. En son çıkardıkları konsollarda olacak sanırım.
Steam hesabına xboxs konsolu üzerinden erişebileceksin diye okumuştum bir tür dönüştürücü gibi bir şey üzerinde çalışıyorlarmış Steam ile beraber başarabilirlerse muazzam olur. En son çıkardıkları konsollarda olacak sanırım.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 31 Mayıs 2025 #3 Xbox da minimal bir Windows kullandığı için çok zor değil bunu yapmak, anlaştılarsa eğer yapılır bu.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #4 @Shinoa Hocam söyleyenler vardı ama Xbox resmi hesabı tweet atınca emin olduk. @Murim World Hocam ps oyunlarını oynayabilirsek Xbox tekel olur direk.
@Shinoa Hocam söyleyenler vardı ama Xbox resmi hesabı tweet atınca emin olduk. @Murim World Hocam ps oyunlarını oynayabilirsek Xbox tekel olur direk.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 Bahsettiğiniz Tweet'i atar mısınız? Böyle bir şeyin yaşanması mümkün ama Steam Xbox'a gelsede PS oyunlarının oynanacağını sanmiyorum. mifdal dedi: @Shinoa hocam söyleyenler vardı ama Xbox resmi hesabı tweet atınca emin olduk. @Murim World hocam PS oyunlarını oynayabilirsek Xbox tekel olur direk. Genişletmek için tıkla...
Bahsettiğiniz Tweet'i atar mısınız? Böyle bir şeyin yaşanması mümkün ama Steam Xbox'a gelsede PS oyunlarının oynanacağını sanmiyorum. mifdal dedi: @Shinoa hocam söyleyenler vardı ama Xbox resmi hesabı tweet atınca emin olduk. @Murim World hocam PS oyunlarını oynayabilirsek Xbox tekel olur direk. Genişletmek için tıkla...