Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Xbox Series S'im var çoğunlukla FIFA Forza BF oynasamda oynamak istediğim bazı oyunlarda Türkçe alt yazı yok ve bunu yamayla halletmek mümkün mü?
Xbox Series S'im var çoğunlukla FIFA Forza BF oynasamda oynamak istediğim bazı oyunlarda Türkçe alt yazı yok ve bunu yamayla halletmek mümkün mü?
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 25 Ocak 2022 #2 Skyrim ve Fallout'a mod ile yükleniyor diğerlerine yüklenmiyor diye biliyorum.
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #3 Mert258 dedi: Skyrim ve Fallout'a mod ile yükleniyor diğerlerine yüklenmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Skyrim için istiyordum acaba videosu varsa atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2022
Mert258 dedi: Skyrim ve Fallout'a mod ile yükleniyor diğerlerine yüklenmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Skyrim için istiyordum acaba videosu varsa atabilir misiniz?
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Metehanss dedi: Ben de Skyrim için istiyordum acaba videosu varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Metehanss dedi: Ben de Skyrim için istiyordum acaba videosu varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #5 Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 25 Ocak 2022 #6 Metehanss dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.