Xbox'da RDR 2 indirimi bir daha gelir mi?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
RDR2 şu an Xbox'ta 154.77 TL ama indirim 20 dakika sonra bitecek. Sizce bir daha böyle bir indirim gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmez gelirse de 3 5 TL oynar çok fark etmez kaçırmayın. 150'TL'ye böyle bir deneyim yaşayamazssınız.

Ben Xbox mağazısını gördükten sonra Xbox alasım gelmedi değil tavsiye eder misiniz? Özellikle X360 oyunları için almayı düşünüyorum geriye doğru uyumluluk mevzusundan.

Hepinize teşekkürler indirim bitmesine 2 dakika kala aldım bence iyi yaptım konu kilit.

Ben Xbox mağazısını gördükten sonra Xbox alasım gelmedi değil tavsiye eder misiniz? Özellikle X360 oyunları için almayı düşünüyorum geriye doğru uyumluluk mevzusundan.

Bence Xbox mağazası o kadar çok pahalı değil Xbox mağazasında RDR 2 indirimsiz hâli 500 tlyken PlayStation mağazasında 1629 TL bence Xbox mağazası daha avantajlı.

Hocam her türlü Xbox mağazası PS Store göre daha ucuz.

Ben tavsiye ederim 700 TL'lik oyun Game Pass alınca bedavaya geliyor.

Hocam her türlü Xbox mağazası PS Store göre daha ucuz.

Evet haklısın PS Store de kötü oyun bile pahalı ayrıca zaten bu PlayStation'ların hepsinde fan sesi var uçak gibi vallahi Xbox One S'e geçtim 1-2 saat GTA V oynadım ne ses var ne bir şey. PS4 sahibi olan arkadaşlarımın hepsinde fan sesi sorunu var.

Son düzenleme:

Dostum ekle istersen beraber oynarız Xbox Series S benim cihazım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…