TheLastDay Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Xbox'da Stardew Valley'e nasıl mod kurarım. Videolarına bakındım ancak hep Steam üzerinden anlatmışlar Xbox'da da Steam'deki yolları izlesem olur mu?
Xbox'da Stardew Valley'e nasıl mod kurarım. Videolarına bakındım ancak hep Steam üzerinden anlatmışlar Xbox'da da Steam'deki yolları izlesem olur mu?
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 6 Nisan 2024 #2 Olmaz diye biliyorum onun için bir tane uygulama kurman gerekiyor Xbox için
TheLastDay Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Acaba uygulamayı söyleyebilir misiniz internette Xbox'da modlu oynama hakkında hiçbir şey görmedim de.
Acaba uygulamayı söyleyebilir misiniz internette Xbox'da modlu oynama hakkında hiçbir şey görmedim de.
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 6 Nisan 2024 #4 TheLastDay dedi: Acaba uygulamayı söyleyebilir misiniz internette Xbox'da modlu oynama hakkında hiçbir şey görmedim de. Genişletmek için tıkla... Bende stardew walleyde oluyor mu bilmiyorum lethal compwny için thunderstore diye bir şey indirmiştim orada Stardew Valley'de vardi diye hatirliyorum.
TheLastDay dedi: Acaba uygulamayı söyleyebilir misiniz internette Xbox'da modlu oynama hakkında hiçbir şey görmedim de. Genişletmek için tıkla... Bende stardew walleyde oluyor mu bilmiyorum lethal compwny için thunderstore diye bir şey indirmiştim orada Stardew Valley'de vardi diye hatirliyorum.
TheLastDay Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 meyvesuyu1234 dedi: Bende stardew walleyde oluyor mu bilmiyorum lethal compwny için thunderstore diye bir şey indirmiştim orada Stardew Valley'de vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Lethal Company için bende kullanıyorum thunderstore u ancak şimdi baktım stardew yok hocam.
meyvesuyu1234 dedi: Bende stardew walleyde oluyor mu bilmiyorum lethal compwny için thunderstore diye bir şey indirmiştim orada Stardew Valley'de vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Lethal Company için bende kullanıyorum thunderstore u ancak şimdi baktım stardew yok hocam.
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 6 Nisan 2024 #6 ordan olmuyosa hiç olmaz çünkü xbox dosyalara erişmeyi kapadı