Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #1 Merhaba, Xbox'da yer nasıl açılır çöpler, gereksiz şeyler vs. nasıl silinir? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba, Xbox'da yer nasıl açılır çöpler, gereksiz şeyler vs. nasıl silinir? Cevaplarsanız sevinirim.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #2 Ayarlar - Depolama kısmında eski kayıt dosyalarını sil gibi bir seçenek olması lazım. Konsolu açtığımda detaylı yazarım.
Ayarlar - Depolama kısmında eski kayıt dosyalarını sil gibi bir seçenek olması lazım. Konsolu açtığımda detaylı yazarım.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.158 Çözümler 96 19 Kasım 2024 #3 Usb ile harici disk takarsanız x|s ibaresi olmayan ve bu ibareye sahip bazı oyunları harici disk üzerinden oynayabilirsiniz bilginiz olsun. Onun dışında varsa eğer ekran kayıtlarını silerek yer açabilirsiniz.
Usb ile harici disk takarsanız x|s ibaresi olmayan ve bu ibareye sahip bazı oyunları harici disk üzerinden oynayabilirsiniz bilginiz olsun. Onun dışında varsa eğer ekran kayıtlarını silerek yer açabilirsiniz.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #4 Myk61 dedi: Usb ile harici disk takarsanız x|s ibaresi olmayan ve bu ibareye sahip bazı oyunları harici disk üzerinden oynayabilirsiniz bilginiz olsun. Onun dışında varsa eğer ekran kayıtlarını silerek yer açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende harici disk var Şu ama bunun ucunu harici diske taktımı girmiyo ucu geri itiyo neden olur sorunsuz kullanıyordum böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum. Arnyssa dedi: Ayarlar - Depolama kısmında eski kayıt dosyalarını sil gibi bir seçenek olması lazım. Konsolu açtığımda detaylı yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum.
Myk61 dedi: Usb ile harici disk takarsanız x|s ibaresi olmayan ve bu ibareye sahip bazı oyunları harici disk üzerinden oynayabilirsiniz bilginiz olsun. Onun dışında varsa eğer ekran kayıtlarını silerek yer açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende harici disk var Şu ama bunun ucunu harici diske taktımı girmiyo ucu geri itiyo neden olur sorunsuz kullanıyordum böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum. Arnyssa dedi: Ayarlar - Depolama kısmında eski kayıt dosyalarını sil gibi bir seçenek olması lazım. Konsolu açtığımda detaylı yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #5 Salazerj dedi: Tamam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... "Ayarlar - Sistem - Depolama Cihazları - Kaydedilmiş Yerel Oyunları Temizle" Yine "Depolama Cihazları" kısmında, "Yerel Xbox 360 Depolama Alanını Temizle" kısmı var. Bunlar harici yapacağın bir şey yok sanırım.
Salazerj dedi: Tamam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... "Ayarlar - Sistem - Depolama Cihazları - Kaydedilmiş Yerel Oyunları Temizle" Yine "Depolama Cihazları" kısmında, "Yerel Xbox 360 Depolama Alanını Temizle" kısmı var. Bunlar harici yapacağın bir şey yok sanırım.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #6 Arnyssa dedi: "Ayarlar - Sistem - Depolama Cihazları - Kaydedilmiş Yerel Oyunları Temizle" Yine "Depolama Cihazları" kısmında, "Yerel Xbox 360 Depolama Alanını Temizle" kısmı var. Bunlar harici yapacağın bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun bir şey daha soracağım bunlar tam olarak neleri siliyor?
Arnyssa dedi: "Ayarlar - Sistem - Depolama Cihazları - Kaydedilmiş Yerel Oyunları Temizle" Yine "Depolama Cihazları" kısmında, "Yerel Xbox 360 Depolama Alanını Temizle" kısmı var. Bunlar harici yapacağın bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun bir şey daha soracağım bunlar tam olarak neleri siliyor?
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #7 Salazerj dedi: Tamam sağolun bir şey daha soracağım bunlar tam olarak neleri siliyor? Genişletmek için tıkla... Önceden yüklediğin oyunların kayıt dosyalarını.
Salazerj dedi: Tamam sağolun bir şey daha soracağım bunlar tam olarak neleri siliyor? Genişletmek için tıkla... Önceden yüklediğin oyunların kayıt dosyalarını.