Xbox'ı 6 saat aralıksız açık bırakmak zarar verir mi?

Xbox series s kullanıyorum 6 saat oynamışlığım var birşey olmadı

Konsola bitşey olmaz da kullandığınız ekran OLED veya LCD ise ve aynı görüntüde kalırsa sorun olur

Ben Series X ile 8 saatlik 50 tur Goliath AFK metodunu yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Havalandırmasının iyi olduğundan emin ol yeter. Eğer için rahat etmezse ara sıra kapat veya uykuya al, Quick Resume sayesinde sonra tekrar girip devam edebilirsin. Ayrıca tetiğe yerleştirdiğin şeyin yeterince kalın olup tetiği iyice ittirdiğinden emin ol, katlanmış kağıt iş görüyor. Tam basmazsan birkaç saat kaybedebilirsin.
Teşekkürler. Peki bir şey daha soracağım, tetik çok uzun süre o şekilde basılı kalınca bir sorun oluşur mu ? Reddit'de bazı kullanıcalar tetiğin bu kadar uzun süre öyle kalması sonucu daha gevşek çalıştığını söylemiş.

Teşekkürler. Peki bir şey daha soracağım, tetik çok uzun süre o şekilde basılı kalınca bir sorun oluşur mu ? Reddit'de bazı kullanıcalar tetiğin bu kadar uzun süre öyle kalması sonucu daha gevşek çalıştığını söylemiş.
Ben 9. nesille 20 saate yakın yaptım, hiçbir şey değişmedi ama size bu konu hakkında %100 garanti veremem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı