Tarhanacı Salim
Hectopat
Ben dizüstü bilgisayarımı satıp Xbox series s ve monitör alacağım. Ama sadece oyun oynamayacak, monitöre klavye, mouse bağlayarak EBA'ya vs. gireceğim. Bu mümkün müdür?
Ben dizüstü bilgisayarımı satıp Xbox series s ve monitör alacağım. Ama sadece oyun oynamayacak, monitöre klavye, mouse bağlayarak EBA'ya vs. gireceğim. Bu mümkün müdür?
Biraz daha açarmısınız? Detaylarını öğrenmek istiyorum. Konsol işinde yeniyimİnternette gezinmek için kullanılabilir. Ama herhangi bir programı açamazsın. Mesela EBA Canlı Ders'i yükleyemezsin.
Eba anlamında değil genel olarak demiştim. Canlı dersi telefondan hallederim. Genel olarak bu konsol bana bilgisayarın sağladığı imkanların ne kadarını sağlayabilir?Hocam, EBA canlı ders için eklenti indirmek gerekiyor. Ben, çocuklar için böyle yaptım. Xbox işletim sistemi ile bunu yapamazsınız.
Son olarak her hangi bir video/fotoğraf/gif indirebilirmiyim?Normal olarak internette gezebilirsiniz. Film izleyebilirsiniz. Fazla bir şey beklemeyin. Oyun olarak zaten biliyorsunuz. Öğrencisiniz Office programlarına ihtiyacınız olabilir. Bunları sağlayamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.