Fogba Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Xbox'tan yüklü miktarda oyun ve içerik satın aldım ama Xbox hesabı abimin adına sizce ona mailden bildirim gitmiş midir?
Xbox'tan yüklü miktarda oyun ve içerik satın aldım ama Xbox hesabı abimin adına sizce ona mailden bildirim gitmiş midir?
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Fogba dedi: Xbox'tan yüklü miktarda oyun ve içerik satın aldım ama Xbox hesabı abimin adına sizce ona mailden bildirim gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Evet hocam gidiyor.
Fogba dedi: Xbox'tan yüklü miktarda oyun ve içerik satın aldım ama Xbox hesabı abimin adına sizce ona mailden bildirim gitmiş midir? Genişletmek için tıkla... Evet hocam gidiyor.
Fogba Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 ozdeemre dedi: Evet hocam gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz ben az önce denemek için kendi hesabımdan birşeyler aldım gelmedi bildirim.
ozdeemre dedi: Evet hocam gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz ben az önce denemek için kendi hesabımdan birşeyler aldım gelmedi bildirim.
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 Evet hocam eminim benim mailime gelmişti.
Fogba Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 ozdeemre dedi: Evet hocam eminim benim mailime gelmişti. Genişletmek için tıkla... Oyun mu almıştınız oyun içi içerik mi?
ozdeemre dedi: Evet hocam eminim benim mailime gelmişti. Genişletmek için tıkla... Oyun mu almıştınız oyun içi içerik mi?
ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 Hem oyun hem DLC hem de oyun içi mağzalarından itemler.
Fogba Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #7 ozdeemre dedi: Hem oyun hem DLC hem de oyun içi mağzalarından itemler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ozdeemre dedi: Hem oyun hem DLC hem de oyun içi mağzalarından itemler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler