Xbox'ta Discord erişimi nasıl açılır?

DNS olarak 8.8.8.8 ve 1.1.1.1'li DNS'leri kullandım bir faydası olmadı çözüm öneriniz var mı?
Valla kral aynı konuyu tam ben açıyordum. Ben TurkNet kullanıyorum ve bende de hiçbir DNS çalışmadı. Ama kuzenlere götürdüm konsolu, onların internet de TurkNet, hiçbir sorun çıkmadı. DNS ayarı falan da yapmamıştım oysa ki. WiFi arayüzünden de değiştirmemiş. Yani demem o ki sana çözüm sunamıyorum ama Discord, benim internette DNS ile bile çalışmazken kuzenin internetiyle DNS'siz çalıştı.

Vallahi kral aynı konuyu tam ben açıyordum. Ben TurkNet kullanıyorum ve bende de hiçbir DNS çalışmadı. Ama kuzenlere götürdüm konsolu, onların internet de TurkNet, hiçbir sorun çıkmadı. DNS ayarı falan da yapmamıştım oysaki. Wi-Fi arayüzünden de değiştirmemiş. Yani demem o ki sana çözüm sunamıyorum ama Discord, benim internette DNS ile bile çalışmazken kuzenin internetiyle DNS'siz çalıştı.

Ben de TurkNet kullanıyorum PC'de DNS'yi 1.1.1.1 şeklinde yaptığımda çalışmıyordu. WARP indirdim, uygulama üstünden VPN'li olanı değil de yalnızca DNS'li olan ayarı açtım şu an PC'de Discord'a girebiliyorum ama konsolda aynı durum olmuyor.

ben modem arayüzünü kurcalarken şansa oldu 1 ay boyunca kullandım discord roblox daha bu sabah modem arayüzünü yine kurcalarken yanlışlıkla açıp kapattım yine bpzuldu açılmıyo şuan bende de :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı