ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Xbox Game Pass üyeliği satın aldım fakat Xbox'a girdiğimde sol üstte Game Pass seçeneği çıkmıyor. Sorun ne olabilir?
Xbox Game Pass üyeliği satın aldım fakat Xbox'a girdiğimde sol üstte Game Pass seçeneği çıkmıyor. Sorun ne olabilir?
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 8 Şubat 2023 #2 PC versiyonunu almadınız değil mi?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #3 ONEFIRE dedi: Xbox Game Pass üyeliği satın aldım fakat Xbox'a girdiğimde sol üstte Game Pass seçeneği çıkmıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi paketi aldınız 30 TL'lik pakett Xbox için değil PC için.
ONEFIRE dedi: Xbox Game Pass üyeliği satın aldım fakat Xbox'a girdiğimde sol üstte Game Pass seçeneği çıkmıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi paketi aldınız 30 TL'lik pakett Xbox için değil PC için.
Emirinho Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 3 8 Şubat 2023 #4 Bastığınızda ne çıkıyor ekran görüntüsü atabilir misiniz, bende bir sıkıntı yok girebiliyorum.
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 selamdayi dedi: Hangi paketi aldınız 30 TL'lik pakett Xbox için değil PC için. Genişletmek için tıkla... 30 TL'lik PC versiyonunu aldım Emirinho dedi: Bastığınızda ne çıkıyor ekran görüntüsü atabilir misiniz, bende bir sıkıntı yok girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sol üstte sade 3 seçenek var game pass yeri yok
selamdayi dedi: Hangi paketi aldınız 30 TL'lik pakett Xbox için değil PC için. Genişletmek için tıkla... 30 TL'lik PC versiyonunu aldım Emirinho dedi: Bastığınızda ne çıkıyor ekran görüntüsü atabilir misiniz, bende bir sıkıntı yok girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sol üstte sade 3 seçenek var game pass yeri yok
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #6 ONEFIRE dedi: 30 TL'lik PC versiyonunu aldım Genişletmek için tıkla... O zaman çıkmaması normal iade edip 45 TL'lik versiyonu alın.
ONEFIRE dedi: 30 TL'lik PC versiyonunu aldım Genişletmek için tıkla... O zaman çıkmaması normal iade edip 45 TL'lik versiyonu alın.
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #7 Mert258 dedi: PC versiyonunu almadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorum zaten PC versiyonunu aldım hocam
Mert258 dedi: PC versiyonunu almadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorum zaten PC versiyonunu aldım hocam
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.178 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Şubat 2023 #8 Üyeliği aldıktan sonra bug olabiliyor. Oturumu kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın, ardından bilgisayar tekrar açıldığında oturumunuzu açın. Yüksek ihtimalle üyelik gözükecektir.
Üyeliği aldıktan sonra bug olabiliyor. Oturumu kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın, ardından bilgisayar tekrar açıldığında oturumunuzu açın. Yüksek ihtimalle üyelik gözükecektir.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Şubat 2023 #9 Doğru hesaba giriş yaptığınıza eminseniz çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #10 selamdayi dedi: O zaman çıkmaması normal iade edip 45 TL'lik versiyonu alın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten xboxda degil SHYAH dedi: Doğru hesaba giriş yaptığınıza eminseniz çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim çok kez hala ayni
selamdayi dedi: O zaman çıkmaması normal iade edip 45 TL'lik versiyonu alın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten xboxda degil SHYAH dedi: Doğru hesaba giriş yaptığınıza eminseniz çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim çok kez hala ayni