S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #11 ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten Xbox'da degil Genişletmek için tıkla... Anladım Xbox yazınca konsol olarak anladım PC'yi yeniden başlatın düzelir.
ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten Xbox'da degil Genişletmek için tıkla... Anladım Xbox yazınca konsol olarak anladım PC'yi yeniden başlatın düzelir.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 8 Şubat 2023 #12 ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum zaten PC versiyonunu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Başlıkta Xbox'ta yazdığı için konsol olarak algıladım.
ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum zaten PC versiyonunu aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Başlıkta Xbox'ta yazdığı için konsol olarak algıladım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Şubat 2023 #13 ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten xboxda degil Denedim çok kez hala ayni Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldıysanız sipariş onaylanmış mı kontrol edin. Bankanızın provizyondaki işlemler kısmını kontrol edin. Fatura gelmiş mi bakın.
ONEFIRE dedi: Bilgisayarda kullanıyorum dostum zaten xboxda degil Denedim çok kez hala ayni Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldıysanız sipariş onaylanmış mı kontrol edin. Bankanızın provizyondaki işlemler kısmını kontrol edin. Fatura gelmiş mi bakın.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 715 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #14 ONEFIRE dedi: 30 TL'lik PC versiyonunu aldım. Sol üstte sade 3 seçenek var Game Pass yeri yok. Genişletmek için tıkla... PC versiyonunun Xbox'ta çıkması mümkün değil ki zaten.
ONEFIRE dedi: 30 TL'lik PC versiyonunu aldım. Sol üstte sade 3 seçenek var Game Pass yeri yok. Genişletmek için tıkla... PC versiyonunun Xbox'ta çıkması mümkün değil ki zaten.
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #15 SHYAH dedi: Daha yeni aldıysanız sipariş onaylanmış mı kontrol edin. Bankanızın provizyondaki işlemler kısmını kontrol edin. Fatura gelmiş mi bakın. Genişletmek için tıkla... Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. ruzgaar dedi: PC versiyonunun Xbox'ta çıkması mümkün değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim
SHYAH dedi: Daha yeni aldıysanız sipariş onaylanmış mı kontrol edin. Bankanızın provizyondaki işlemler kısmını kontrol edin. Fatura gelmiş mi bakın. Genişletmek için tıkla... Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. ruzgaar dedi: PC versiyonunun Xbox'ta çıkması mümkün değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Şubat 2023 #16 ONEFIRE dedi: Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim Genişletmek için tıkla... Anladım. Uygulamayı güncellemek, PC'yi kapatıp açmak veya zamanla düzelmesini beklemekten başka çareniz yok gibi çünkü sıkıntı sadece kozmetik.
ONEFIRE dedi: Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim Genişletmek için tıkla... Anladım. Uygulamayı güncellemek, PC'yi kapatıp açmak veya zamanla düzelmesini beklemekten başka çareniz yok gibi çünkü sıkıntı sadece kozmetik.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.178 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Şubat 2023 #17 ONEFIRE dedi: Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim Genişletmek için tıkla... Bug olmuş, oturumu kapat bilgisayarı yeniden başlat, yeniden başladığında oturumu aç.
ONEFIRE dedi: Saat 6 da aldım farming vs. yükledim Game Pass sayesinde fakat Game Pass sekmesi çıkmadığı için çoğu oyunu arama cubunda bulamiyorum. Pc kullanjyorum dostum Xbox uygulaması diyecektim yanlış yazmisim Genişletmek için tıkla... Bug olmuş, oturumu kapat bilgisayarı yeniden başlat, yeniden başladığında oturumu aç.