Xbox'ta Gears 5 indirme bitmeden başladı

muttala

Centipat
Yer
İzmir, Ödemiş
Daha fazla  
Meslek
Yok
Merhabalar, ben bugün Xbox Game Pass sayesinde Gears 5'i Xbox uygulaması üzerinden indiriyordum, indirme belli bir oranı geçtikten sonra Gears 5'e girebildim.
Buradaki asıl konu ise bu özelliğin Xbox uygulaması sayesinde mi olduğu, yani diğer oyunlarda da aynisini yapabilir miyim yoksa sadece Gears 5'in bir özelliğimi olduğunu merak ettim. İnternetten araştırdığım zaman ise bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, ben bugün Xbox Game Pass sayesinde Gears 5'i Xbox uygulaması üzerinden indiriyordum, indirme belli bir oranı geçtikten sonra Gears 5'e girebildim.
Buradaki asıl konu ise bu özelliğin Xbox uygulaması sayesinde mi olduğu, yani diğer oyunlarda da aynisini yapabilir miyim yoksa sadece Gears 5'in bir özelliğimi olduğunu merak ettim. İnternetten araştırdığım zaman ise bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım.

İndirme belirli bir seviyede olduğu zaman başlamaya hazır der ve oyuna girebilirsiniz. Her oyunda vardır.

Merhabalar, ben bugün Xbox Game Pass sayesinde gears 5'i Xbox uygulaması üzerinden indiriyordum, indirme belli bir oranı geçtikten sonra gears 5'e girebildim.
Buradaki asıl konu ise bu özelliğin Xbox uygulaması sayesinde mi olduğu, yani diğer oyunlarda da aynisini yapabilir miyim yoksa sadece gears 5'in bir özelliğimi olduğunu merak ettim. İnternetten araştırdığım zaman ise bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım.

Game Pass'teki bütün oyunları indirip oynayabilirsiniz. Üyeliğiniz aktif olduğu sürece tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı