Çözüldü Xbox'ta hiç oturum açmadan ekran laptopa yansıtılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ekisporterci

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar ben bu yıl üniversiteye gideceğim ve gideceğim yerde uygun fiyata bir Xbox Series S buldum ancak şöyle bir durum var. Ben şehre gittiğimde yanımda laptop olacak ve bildiğiniz gibi Xbox uygulamasından konsolun görüntüsünü laptopa verebiliyoruz ancak benim bu durumda konsolda oturum açma şansım yok. Hiç oturum açmamış olarak da Xbox uygulamasından konsolu laptopa yansıtabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sen konsolda bir kere oturum aç ve ayarlarını yap. Enerji ayarlarınıda yap, konsol fişe takılı olduğu sürece kapalı bile olsa uzaktan bağlanabilmen için gerekli. Daha sonra telefonundan veya laptobundan'da oturumunu aç ve artık istediğin zaman bu cihazlar ile uzaktan bağlanabilirsin. Gamepad'inide telefonuna veya laptobuna bağlayarak rahatlıkla oyun oynayabilirsin.
Sen konsolda bir kere oturum aç ve ayarlarını yap. Enerji ayarlarınıda yap, konsol fişe takılı olduğu sürece kapalı bile olsa uzaktan bağlanabilmen için gerekli. Daha sonra telefonundan veya laptobundan'da oturumunu aç ve artık istediğin zaman bu cihazlar ile uzaktan bağlanabilirsin. Gamepad'inide telefonuna veya laptobuna bağlayarak rahatlıkla oyun oynayabilirsin.

Çözüm
Tamamdır hocam sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…