KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım?
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 7 Mart 2025 #2 KEPAP06 dedi: Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en kötü/bozuk Launcher olabilir, neresinden tutsan kopuyor. Artı 0 Eksi
KEPAP06 dedi: Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayatımda gördüğüm en kötü/bozuk Launcher olabilir, neresinden tutsan kopuyor.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 KEPAP06 dedi: Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazen bende de öyle oluyor birkaç dakika bekledikten sonra düzeliyor bende sende de düzelir belki. Artı 0 Eksi
KEPAP06 dedi: Merhaba, internetim normalde 11-12 mb/s ama Sea of Thieves hazırlanıyorda kaldı ve internet hızı yavaş ve durduramıyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazen bende de öyle oluyor birkaç dakika bekledikten sonra düzeliyor bende sende de düzelir belki.
KS KS KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Rodwash dedi: Hayatımda gördüğüm en kötü/bozuk Launcher olabilir, neresinden tutsan kopuyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. Ünal00 dedi: Bazen bende de öyle oluyor birkaç dakika bekledikten sonra düzeliyor bende sende de düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Bekledimde düzelmiyor. Artı 0 Eksi
Rodwash dedi: Hayatımda gördüğüm en kötü/bozuk Launcher olabilir, neresinden tutsan kopuyor. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. Ünal00 dedi: Bazen bende de öyle oluyor birkaç dakika bekledikten sonra düzeliyor bende sende de düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Bekledimde düzelmiyor.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 KEPAP06 dedi: Katılıyorum hocam. Bekledimde düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu iptal et tekrar indirmeyi dene ondan sonra da olmuyorsa sebebini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KEPAP06 dedi: Katılıyorum hocam. Bekledimde düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu iptal et tekrar indirmeyi dene ondan sonra da olmuyorsa sebebini bilmiyorum.
KS KS KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Ünal00 dedi: Oyunu iptal et tekrar indirmeyi dene ondan sonra da olmuyorsa sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapamadım maalesef. Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Oyunu iptal et tekrar indirmeyi dene ondan sonra da olmuyorsa sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapamadım maalesef.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 KEPAP06 dedi: Yapamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... İlginç bende de bazen kalıyordu anlattıklarımı yapıyordum düzeliyordu senin konsol ne benimki Xbox One S Artı 0 Eksi
KEPAP06 dedi: Yapamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... İlginç bende de bazen kalıyordu anlattıklarımı yapıyordum düzeliyordu senin konsol ne benimki Xbox One S
KS KS KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 Ünal00 dedi: İlginç bende de bazen kalıyordu anlattıklarımı yapıyordum düzeliyordu senin konsol ne benimki Xbox One S Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar kullanıyorum böyle oldu. Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: İlginç bende de bazen kalıyordu anlattıklarımı yapıyordum düzeliyordu senin konsol ne benimki Xbox One S Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar kullanıyorum böyle oldu.