ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Nisan 2025 #1 Xbox Store'dan alınan Skyrim'e mod kurulur mu? PC için bu arada.
erdemtr06 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 4 23 Nisan 2025 #2 Xbox ile indirildiği için ne Türkçe yama ne mod hiçbirini kuramazsın diye biliyorum dosyalar üstünde değişikliğe izin vermiyor
Xbox ile indirildiği için ne Türkçe yama ne mod hiçbirini kuramazsın diye biliyorum dosyalar üstünde değişikliğe izin vermiyor
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #3 erdemtr06 dedi: Xbox ile indirildiği için ne Türkçe yama ne mod hiçbirini kuramazsın diye biliyorum dosyalar üstünde değişikliğe izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Hayır hem yama hemde modlar kurulabiliyormuş
erdemtr06 dedi: Xbox ile indirildiği için ne Türkçe yama ne mod hiçbirini kuramazsın diye biliyorum dosyalar üstünde değişikliğe izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Hayır hem yama hemde modlar kurulabiliyormuş
erdemtr06 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 4 26 Nisan 2025 #4 Nasıl yapıldığını bana da atabilir misin ben farklı bir oyun için TR yama yapmaya çalıştığımda yapamamıştım benim beceresizlikliğim
Nasıl yapıldığını bana da atabilir misin ben farklı bir oyun için TR yama yapmaya çalıştığımda yapamamıştım benim beceresizlikliğim
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Nisan 2025 #5 erdemtr06 dedi: Nasıl yapıldığını bana da atabilir misin ben farklı bir oyun için TR yama yapmaya çalıştığımda yapamamıştım benim beceresizlikliğim Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu açıp yapıyorsun bahsettiğin oyun sanırım Undurtale 1-2 tane oyun hariç oluyor.
erdemtr06 dedi: Nasıl yapıldığını bana da atabilir misin ben farklı bir oyun için TR yama yapmaya çalıştığımda yapamamıştım benim beceresizlikliğim Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu açıp yapıyorsun bahsettiğin oyun sanırım Undurtale 1-2 tane oyun hariç oluyor.