S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Xbox'taki oyunlara Türkçe yama yapılabiliyor mu? The Outer Worlds başladım. İngilizcem kaldırıyor ama başım ağrıyor 1 saat sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Xbox'taki oyunlara Türkçe yama yapılabiliyor mu? The Outer Worlds başladım. İngilizcem kaldırıyor ama başım ağrıyor 1 saat sonra.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #2 Evet mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Evet mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PC için değil Xbox için o video PC için anlatıyor Genişletmek için tıkla...
körbiginar dedi: Evet mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PC için değil Xbox için o video PC için anlatıyor Genişletmek için tıkla...
yodayoucancallme Decapat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 94 27 Mayıs 2021 #4 Dostum bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Ama mod desteği olan bazı oyunlara Türkçe yama yapılabiliyor. (Fallout 4, Skyrim)
Dostum bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Ama mod desteği olan bazı oyunlara Türkçe yama yapılabiliyor. (Fallout 4, Skyrim)