Çözüldü Xbox'tan alınan 7 Days to Die Game Preview Steam platformu ile beraber oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bamatma

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba dün gece Xbox üzerinden PC için 7 Days to Die Game Preview aldım. Bu ne anlama geliyor ve ayrıca Steam'deki arkadaslarımla beraber oynayabiliyor muyum?

Çözüm
Preview demek, erken erişim oyunu demek. Erken erişim oyunları siz onları oynadıkça, geri bildirim verdikçe ve geliştiriciler oyunu güncelleyip oyuna yeni içerik ekledikçe gelişecek oyunlardır.

Bu oyun çıkalı 10 yıldan fazla oldu ancak hâlâ daha yapımcılar oyunu tam olarak çıkaramadı. Erken erişimde en uzun süre kalan oyun olabilir.

Oyun çapraz platform destekliyor, Steam'deki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Preview demek, erken erişim oyunu demek. Erken erişim oyunları siz onları oynadıkça, geri bildirim verdikçe ve geliştiriciler oyunu güncelleyip oyuna yeni içerik ekledikçe gelişecek oyunlardır.

Bu oyun çıkalı 10 yıldan fazla oldu ancak hâlâ daha yapımcılar oyunu tam olarak çıkaramadı. Erken erişimde en uzun süre kalan oyun olabilir.

Oyun çapraz platform destekliyor, Steam'deki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Çözüm
Ancak galiba Steam'de yeni bir sürüm gelmiş yine de oynayabilir miyiz?
Bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bir güncelleme yayınlandığında genellikle oyunun satışta olduğu her platforma sunulur. Son güncellemeden sonra artık PC Xbox ve Steam oyuncularının birlikte oynayamadığını ifade eden bir şikâyet göremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı