Xbox'tan alınan oyun yüklenmiyor

Daha fazla  
Merhaba sayın Technopat okurları, Xbox.com'dan oyun aldım ama bilgisayarıma indiremedim. Yükle dediğim zaman daha fazla bilgi edin uyarısı çıkıyor ve daha fazla bilgiye gidince oyunu yüklemek için hem Microsoft Store uygulaması hem de Xbox uygulaması hesabın girişi ile açık olması lazım diyordu. Bende yaptım ama yine olmadı, cevap verenlere sevgiler saygılar.

Dosya Ekleri

• Fable.PNG
    166,3 KB · Görüntüleme: 104
  • Fable 2.PNG
    174 KB · Görüntüleme: 96
Oyunu xbox da satın alınca pc de oynayabiliyor musun bilmiyorum bir bak istersen. Olmadı xbox konsolunu ev konsolu yapmayı da deneyebilirsin. Hiç olmadı hesaplarından çıkış giriş yap bakalım işe yarayacak mı.

Teşekkür ederim cevabınız için, dediğinizi yaptım ama olmadı ve uygulamada da benzer hata var yani bu sefer de kitaplığımda aldığım oyunlar yoktu, ilgili aynı konu altında Microsoft'un sitesinde bir başkasının sorusunu takip ettim aynısını uyguladım bende değişen bir şey olmadı, sağ olun iyi günler

Xbox 360 oyunu almışsınız bilgisayarda oynayamazsınız iade etme varsa iade edin bir daha da Xbox'dan oyun alacagınız zaman Xbox'u Microsoft Store'dan indirip oradan alın iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…