8 888772 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 19 28 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Steam'den Assetto Corsa alacaktım ama Xbox'ta daha uygun olduğunu gördüm. Eğer Xbox'tan Assetto Corsa alırsam Steam'den Assetto Corsa almış arkadaşımla oynayabilir miyim?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Steam'den Assetto Corsa alacaktım ama Xbox'ta daha uygun olduğunu gördüm. Eğer Xbox'tan Assetto Corsa alırsam Steam'den Assetto Corsa almış arkadaşımla oynayabilir miyim?
Çözüm Myk61 28 Ocak 2025 İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor.
İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.216 Çözümler 98 28 Ocak 2025 #2 İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor.
KS KS 8 888772 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 19 28 Ocak 2025 #3 Myk61 dedi: İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Yusuf Girgin Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Myk61 dedi: İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende Efotball 2025'i Steamden oynuyorum Microsoft Storeden indirsem hesabımı bağlayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: İkinizde PC platformda olacağınız için oynayabilirsiniz. Ancak biriniz konsoldan oynayacak olsaydınız çapraz platform desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende Efotball 2025'i Steamden oynuyorum Microsoft Storeden indirsem hesabımı bağlayabilir miyim?