D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 19 Şubat 2025 #1 Xbox'tan Assassin's Creed alırsam PC de oynayabilir miyim?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Hocam o Xbox sayfasında az aşağıya indirin platformlarda PC varsa oynarsınız yoksa boşuna almayın.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.560 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 Birkaç AC oyununa baktım hiçbirinde PC desteği yok diğerleride aynıdır.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 19 Şubat 2025 #4 dbasce dedi: Xbox'tan Assassin's Creed alırsam PC de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Xbox fiyatlarının ucuz olmasının sebebi sadece xbox konsollarda oynanması için. PC versiyonu XBox PC ya da Game Pass'te satılır daha pahalıdır.
dbasce dedi: Xbox'tan Assassin's Creed alırsam PC de oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Xbox fiyatlarının ucuz olmasının sebebi sadece xbox konsollarda oynanması için. PC versiyonu XBox PC ya da Game Pass'te satılır daha pahalıdır.
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 19 Şubat 2025 #5 Cevaplar için teşekkürler hepinize de ben de emin değildim sorayım dedim. Microsoft Store da sanırım Assassin's Creed oyunlarını hiç alamıyoruz. Fiyatı bile yazmıyor sadece Game Pass yazıyor.
Cevaplar için teşekkürler hepinize de ben de emin değildim sorayım dedim. Microsoft Store da sanırım Assassin's Creed oyunlarını hiç alamıyoruz. Fiyatı bile yazmıyor sadece Game Pass yazıyor.