M m0ntana_s Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Evet, göründüğü gibi avantajlardan Nitro'yu veya diğer avantajları seçince aynen bu şekilde oluyor. Çözümünü bilen yazabilir mi?
Evet, göründüğü gibi avantajlardan Nitro'yu veya diğer avantajları seçince aynen bu şekilde oluyor. Çözümünü bilen yazabilir mi?
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 2 Aralık 2021 #2 Bitmemiş miydi? Artı 0 Eksi
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 2 Aralık 2021 #3 Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım. Artı 0 Eksi
Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Aralık 2021 #4 NovaRiper dedi: Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yan hesapmı açacağım bende de var gidip yan hesap açam. Artı 0 Eksi
NovaRiper dedi: Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yan hesapmı açacağım bende de var gidip yan hesap açam.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 2 Aralık 2021 #5 370335 dedi: Yan hesapmı açacağım bende de var gidip yan hesap açam. Genişletmek için tıkla... Hiç Nitro alınmamış bir hesaptan alabilirsiniz. Yan hesap açılabilir tabii ki. Artı 0 Eksi
370335 dedi: Yan hesapmı açacağım bende de var gidip yan hesap açam. Genişletmek için tıkla... Hiç Nitro alınmamış bir hesaptan alabilirsiniz. Yan hesap açılabilir tabii ki.
KS KS M m0ntana_s Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #6 NovaRiper dedi: Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Discord hesabım bağlı değil hatta direkt link gelmiyor. YouTube Premium kodunda da böyle, diğer oyunlarda da yine böyle kalıyor. Artı 0 Eksi
NovaRiper dedi: Şu anda var mı yok mu bilmiyorum ama alabilmek için daha önce alacağınız hesapta hiç Nitro alınmamış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Discord hesabım bağlı değil hatta direkt link gelmiyor. YouTube Premium kodunda da böyle, diğer oyunlarda da yine böyle kalıyor.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 3 Aralık 2021 #7 m0ntana_s dedi: Discord hesabım bağlı değil hatta direkt link gelmiyor. YouTube Premium kodunda da böyle, diğer oyunlarda da yine böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam maalesef bilgim yok. Artı 0 Eksi
m0ntana_s dedi: Discord hesabım bağlı değil hatta direkt link gelmiyor. YouTube Premium kodunda da böyle, diğer oyunlarda da yine böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemeyeceğim hocam maalesef bilgim yok.