H HawkR Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #11 Hocam tekral talep açın iade için istelsiniz Los dedi: Ben de bir Xbox kullanıcısıyım. 2 veya 3 ayda bir sefer ödeme yöntemim ne olursa olsun yeniliyorum. Eğer yenilemezsem oyun veya DLC satın alırken "istek reddedildi" veya "ödeme yönteminizi güncelleyin" uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral adam iade edemiyormus almıs simdiki sorun iade
Hocam tekral talep açın iade için istelsiniz Los dedi: Ben de bir Xbox kullanıcısıyım. 2 veya 3 ayda bir sefer ödeme yöntemim ne olursa olsun yeniliyorum. Eğer yenilemezsem oyun veya DLC satın alırken "istek reddedildi" veya "ödeme yönteminizi güncelleyin" uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kral adam iade edemiyormus almıs simdiki sorun iade
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #12 HawkR dedi: Hocam tekral talep açın iade için istelsiniz Kral adam iade edemiyormus almıs simdiki sorun iade Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım? İade ettim şu an iade edemiyorum "istek reddedildi" diyor.
HawkR dedi: Hocam tekral talep açın iade için istelsiniz Kral adam iade edemiyormus almıs simdiki sorun iade Genişletmek için tıkla... Nereden yapacağım? İade ettim şu an iade edemiyorum "istek reddedildi" diyor.
H HawkR Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #13 İlk iade iptal mı ediniz yoksa hala duryor mu?
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #14 Hayır. HawkR dedi: İade kabul yazdımı. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi duruyor. Oyun iade oldu mu olmadı mı anlamadım ki?
Hayır. HawkR dedi: İade kabul yazdımı. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi duruyor. Oyun iade oldu mu olmadı mı anlamadım ki?
H HawkR Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #15 Bambi.w dedi: Hayır. Resimdeki gibi duruyor. Oyun iade oldu mu olmadı mı anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Oyunu ne zaman aldınız
Bambi.w dedi: Hayır. Resimdeki gibi duruyor. Oyun iade oldu mu olmadı mı anlamadım ki? Genişletmek için tıkla... Oyunu ne zaman aldınız
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #16 HawkR dedi: Oyunu ne zaman aldınız Genişletmek için tıkla... Dün oyunları satın aldım.
H HawkR Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #17 Bambi.w dedi: Dün oyunları satın aldım. Genişletmek için tıkla... Xbox Support destek yazın bir isterseniz
Bambi.w dedi: Dün oyunları satın aldım. Genişletmek için tıkla... Xbox Support destek yazın bir isterseniz
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #18 HawkR dedi: Xbox Support destek yazın bir isterseniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler HawkR dedi: Xbox Support destek yazın bir isterseniz Genişletmek için tıkla... Ama oyun iade edilmemiş gibi gözüküyor dimi? Son düzenleme: 25 Kasım 2024
HawkR dedi: Xbox Support destek yazın bir isterseniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler HawkR dedi: Xbox Support destek yazın bir isterseniz Genişletmek için tıkla... Ama oyun iade edilmemiş gibi gözüküyor dimi?
H HawkR Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #19 Bambi.w dedi: Tamamdır teşekkürler Ama oyun iade edilmemiş gibi gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet red yemiş
Bambi.w dedi: Tamamdır teşekkürler Ama oyun iade edilmemiş gibi gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet red yemiş
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #20 HawkR dedi: Evet red yemiş Genişletmek için tıkla... Bir daha iade teklifi yollayamıyorum değil mi? Yani oyunlar bana kaldı.
HawkR dedi: Evet red yemiş Genişletmek için tıkla... Bir daha iade teklifi yollayamıyorum değil mi? Yani oyunlar bana kaldı.