ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Xbox'umu monitöre baglayacagım. Monitörümde sadece VGA girişi var. Hangisini almalıyım? Ve kablo önerisi verebilirseniz sevinirim.
Xbox'umu monitöre baglayacagım. Monitörümde sadece VGA girişi var. Hangisini almalıyım? Ve kablo önerisi verebilirseniz sevinirim.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 6 Kasım 2023 #2 Hocam vga ile o konsolda ciddi sikinti yasarsin, hic keyif vermez.
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Hyperionx dedi: Hocam VGA ile o konsolda ciddi sıkıntı yasarsin, hiç keyif vermez. Genişletmek için tıkla... Kaliteli kablo alsam bile aynı durummu olur monitörden daha ucuz olacak her şeye varım. ARDAQKL dedi: Kaliteli kablo alsam bile aynı durummu olur monitörden daha ucuz olacak her şeye varım. Genişletmek için tıkla... 60 TL'ye buldum aldım 1 saat 30 dakikadır falan kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı şu anlık. Son düzenleme: 6 Kasım 2023
Hyperionx dedi: Hocam VGA ile o konsolda ciddi sıkıntı yasarsin, hiç keyif vermez. Genişletmek için tıkla... Kaliteli kablo alsam bile aynı durummu olur monitörden daha ucuz olacak her şeye varım. ARDAQKL dedi: Kaliteli kablo alsam bile aynı durummu olur monitörden daha ucuz olacak her şeye varım. Genişletmek için tıkla... 60 TL'ye buldum aldım 1 saat 30 dakikadır falan kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı şu anlık.