BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Oyuna girdiğinizde zaten VPN'i kapatabiliyorsunuz. Herhangi bir VPN işinizi görür. Ben TunnelBear kullanıyorum ancak veri sınırı var ücretsizde.
Oyuna girdiğinizde zaten VPN'i kapatabiliyorsunuz. Herhangi bir VPN işinizi görür. Ben TunnelBear kullanıyorum ancak veri sınırı var ücretsizde.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 5 Ağustos 2022 #3 BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... Windscribe olabilir. Ben de GeForce NOW'da kullanıyorum ve fazlasıyla işime yarıyor. Oyuna girdikten sonra kapatıyorum ve pingim 40-30'lar da geziniyor. Ayrıca e-postanızı doğrularsanız 10 GB aylık kota veriyor, ve bu her ay ücretsiz.
BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... Windscribe olabilir. Ben de GeForce NOW'da kullanıyorum ve fazlasıyla işime yarıyor. Oyuna girdikten sonra kapatıyorum ve pingim 40-30'lar da geziniyor. Ayrıca e-postanızı doğrularsanız 10 GB aylık kota veriyor, ve bu her ay ücretsiz.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 5 Ağustos 2022 #4 BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hide. Me VPN işinizi görür.
BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hide. Me VPN işinizi görür.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ağustos 2022 #5 BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 diye ücretsiz bir VPN var deneyebilirsiniz ya da touchvpn tamamen ücretsiz ikisini de kullanıyorum.
BGSGP dedi: xCloud için en akıcı VPN hangisi olur? Eklenti/Uygulama fark etmez ama ücretsiz olsun. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 diye ücretsiz bir VPN var deneyebilirsiniz ya da touchvpn tamamen ücretsiz ikisini de kullanıyorum.
sgbilisim Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SG-Bilişim Yönetici 6 Ağustos 2022 #6 Urban VPN ücretsiz. xCloud destekleyen ülkeler yer almaktadır.