Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Nisan 2021 #1 VPN ile XCloud denemek istiyorum ama herhangi bir Bluetooth kol ile oynanmıyor mu? İlla Xbox gamepadi ile mi oynamamız lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
VPN ile XCloud denemek istiyorum ama herhangi bir Bluetooth kol ile oynanmıyor mu? İlla Xbox gamepadi ile mi oynamamız lazım?
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 İlla Xbox Gamepad olmasına gerek yok diye biliyorum.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Nisan 2021 #3 efeekaya dedi: İlla Xbox Gamepad olmasına gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
efeekaya dedi: İlla Xbox Gamepad olmasına gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
metecec123 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #4 Blondie dedi: VPN ile xCloud denemek istiyorum ama herhangi bir Bluetooth kol ile oynanmıyor mu? İlla Xbox gamepadi ile mi oynamamız lazım? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor. Bende F310 var xCloud ile oluyor mobil ve PC de denedim oluyor.
Blondie dedi: VPN ile xCloud denemek istiyorum ama herhangi bir Bluetooth kol ile oynanmıyor mu? İlla Xbox gamepadi ile mi oynamamız lazım? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor. Bende F310 var xCloud ile oluyor mobil ve PC de denedim oluyor.