XCloud ile UFC 5 mi veya PS3 emulatör ile UFC undisputed forever mı?

Suzei57

Femtopat
Daha fazla  
Ben UFC ile ilgilenmeyi seven biriyim ve internette UFC 5 kesitleri gördüğümde oynamak istiyorum. Fakat bildiğiniz üzere oyun PC'de oynanmıyor. Ancak UFC 5'i xCloud üzerinden oynayabiliyoruz. İnternetim hızlı ama her şekilde VPN üzerinden mi bağlanılıyor yoksa bir kere VPN açıp sonra kendi internetimizle devam edebiliyor muyuz?

Yanı sıra eskiden duyduğum ama pek araştırmadığım bir oyun olan UFC Undisputed 3, oyun eski olduğu için eğleneceğimi düşünmedim. Ama internette araştırınca UFC Undisputed "Forever" olarak mod varmış ve cidden keyifli duruyor. Fakat modu indirmek güvenilir mi, emin değilim? Ayrıca UFC 5 kadar keyif verir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

xCloud sayfasına geldikten sonra VPN'yi kapatıp oynayabilirsiniz. Emülatörde düzgün çalışmayabilir ben olsam UFC 5 oynardım. Bu arada, ikisini oynamak da bir seçenek.

xCloud sayfasına geldikten sonra VPN'yi kapatıp oynayabilirsiniz. Emülatörde düzgün çalışmayabilir ben olsam UFC 5 oynardım. Bu arada, ikisini oynamak da bir seçenek.

Teşekkürler ilk XCloud'u deneyeceğim.

ben indirdim ve sonrasında defalarca farklı tarama yaptım sorun çıkmadı.

antiviüs: norton360

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…